avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.Parintii mei insista ca atunci cand au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.Parintii mei insista ca atunci cand au cumparat apartamentul ...

Buna seara.Parintii mei insista ca atunci cand au cumparat apartamentul in 2015 le-ar fi dat si contractul de vanzare in original desi noi avem numai duplicat acasa.Eu am citit ca din 2013 nu s-ar mai da si ar ramane in arhiva notarului.Ma insel eu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Danna_Pici , utilizator 19:49, 29 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici ... ghita_28 ghita_28 Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici si eliberarea de duplicate dupa acestea,a fost sau nu alta procedura prin anul 2000,in sensul ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament MacsimMihai MacsimMihai Buna ziua..am achizitionat recent un apartament in Iasi prin programul PrimaCasa...am mers la notar sa semnez actele si notarul mi-a dat un duplicat la ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare pierdut genarul genarul Sunt un proprietar care a cumparat apartamentul in care locuia de pe vremea comunismului, in conformitate cu legile date dupa revolutie prin care se permitea ... (vezi toată discuția)