avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am fost nevoiti sa platim impozitul pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am fost nevoiti sa platim impozitul pe teren si casa ...

Buna ziua!
Am fost nevoiti sa platim impozitul pe teren si casa pe tot anul pt parintii decedati. Apoi s-a facut succesiunea. Este legal ca dupa ce s-a facut succesiunea sa ni se impuna sa platim din nou impozitul pe acelasi teren si aceeasi casa ca urmasi?
Cel mai recent răspuns: StelaZ , utilizator 13:34, 30 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata datorii impozit pentru o succesiune nefacuta Vizi1971 Vizi1971 Buna ziua Nu stiu la cine sa apelez si cum sa rezolv o problema referitoare la plata unor impozite + penalitatile aferente. Inainte de Craciun am primit o ... (vezi toată discuția)
Mostenire/succesiune Nvi1234 Nvi1234 Buna ziua, Situatia este urmatoarea: Suntem 5 frati. Tatal nostru a decedat acum mult timp, cand unii dintre noi erau minori. Acum cativa ani a decedat si ... (vezi toată discuția)
Dobandirea proprietatii asupra unei case in care locuiesc? petree petree Casa a fost a bunicilor care au decedat. Succesiunea nu s-a facut pentru ca nici unul din urmasi nu vrea sa cedeze in favoarea unuia. In prezent in casa ... (vezi toată discuția)