avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am o întrebare. In urma unei scandal cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am o întrebare. In urma unei scandal cu soția aceasta ...

Buna ziua. Am o întrebare. In urma unei scandal cu soția aceasta a chemat poliția. Deși am recunoscut că am insultat-o s-a întocmit proces verbal și am fost amendat cu 200 lei (cu posibilitatea de a plăti 100 in 15 zile) pentru injurii. Unde anume se plătește amenda și în contul cui? Am întrebat pe polițist daca intra pe ghișeul.ro și habar nu avea. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: stefanpopovici , utilizator 23:13, 6 August 2022
In procesul.verbal de contravenție apare emitentul.,institutia care a intocmit PV,instanta unde se poate contesta etc.Mergeti la taxe si impozite locale si achitati acolo,pt a evita eventuale probleme ..cu ghiseul.ro.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mă uitam acum pe PV și scrie sus IPJ Ilfov, PO Popești (bănuiesc că se referă la Poliția Popești Leordeni că acolo s-a întamplat incidentul). Pot contesta la judecătoria Cornetu (nu mă interesează sa contest). Deci...unde plătesc până la urmă? Că nu îmi e clar.
Unde va platiti impozitele!
O puteti face si pe ghiseul.ro
La posta nu am putut rezolva, pe ghișeul.ro nu a intrat nimic așa că am platit la CEC BANK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda data pe nedrept timofteandreius timofteandreius Buna seara. In seara zilei de 06.09.2015 ma aflam cu mai multi vecini(familii cu minori) in Popesti Leordeni,Ilfov,intr-un complex de blocuri la un gratar,la ... (vezi toată discuția)
Nu stiu unde sa depun o contestatie in situatia mea headhunter88 headhunter88 Buna seara,eu am domiciliul in bucurestisl si Acum o saptamana in afara bucurestiului (in ilfov) am fost surprins cu o persoana in automobilul propriu de ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa detii rovinieta? bogdan2512 bogdan2512 BUNA ZIUA, Am primit in data de 25-03-2011 o instiintare de plata la un proces verbal de constatare ... (vezi toată discuția)