Bună ziua,
Sunt de profesie economist, specializat în Afaceri Internaţionale, master MBA în acelaşi domeniu, vorbitor de germană, engleză şi spaniolă (atestat), sunt angajat de peste 7 ani la o companie multinaţională, în domeniul Logisticii/Achiziţii, în urma vacantării postului de sef birou, noua directoare a ales să aduă pe cineva din exterior, în momentul în care am întrebat despre alegerea plantării din exterior a unei persoane pe un astfel de post, în locul alterativelor interne. aici indicându-mă pe mine, a zis că persoana respectivă nu s-ar fi născut pe asemenea posturi, ci a dobândit experienţă, am reacţionat zicând că experienţă am şi eu, poate acumulată cu mult înainte.
Ulterior, am constatat că persoana respectivă nu are idee de profilul activităţii pe postul unde a fost paraşutată, necunoscând softul în care lucrăm.
Persoana respecivă îmi tot cere mie sprijinul, eu am deja supraîncărcare, aspect recunoscut, am ajutat-o de câteva ori totuşi este enervant, am comunicat acest aspect, şi directoarei,
Posed o experienţă profesionalaă, economică,de ca 20 de ani dintre care 11 ani doar în aprovizionare, cu folosirea aceluia;i soft deja arhicunoscut pe piaţă, v-aş ruga nişte sfaturi cum aş putea proceda, pot să cer de exemplu demisia cu plecare la zi? Dacă nu s-ar aproba, ce variante de atac aş avea? Experienţa pe care diectoarea i-a atribuit-o acestei persoane, este doar "de viaţă",evident că persoana este favorizată de directoare de la a cărei venire, a plecat aproape tot vechiul personal, am mai rămas doar trei, directoarea deşi angajată şi ea, percepe companie drept un bun personal.
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
19:11, 1 August 2022