avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am pierdut chitanta cu care am achitat impozitul pe ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am pierdut chitanta cu care am achitat impozitul pe cladiri pentru anul 2022.

Buna ziua. Am achitat impozitul pe cladiri pentru anul 2022, persoane fizica la oficiu postal, dar am pierdut chitanta. Cum si de unde pot obtine o dovada a faptului ca am achitat impozitul pe cladiri?
Ultima modificare: Luni, 1 August 2022
george-neagu, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Tot de la poștă

Popescu Stefan Catalin a scris:

Buna ziua. Am achitat impozitul pe cladiri pentru anul 2022, persoane fizica la oficiu postal, dar am pierdut chitanta. Cum si de unde pot obtine o dovada a faptului ca am achitat impozitul pe cladiri?

Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorul oficial roxiana24 roxiana24 buna. trebuie sa mi declar cartea de munca (pierduta de catre angajator), nula in monitorul oficial. oare ma puteti ajuta, sa mi spuneti cum sa procedez? ... (vezi toată discuția)
Pot plati in alt judet amenda? Oanacroitor Oanacroitor Buna. Am luat o amenda de circulatie in timisoara. O pot plati la orice posta(trzorarie) ? De exemplu o pot plati in judetul caras si apoi sa merg cu ... (vezi toată discuția)
Amenzi rutiere elizaneghina elizaneghina buna ziua, am o rugaminte ca multi altii de pe aici. acum cativa ani buni, cel putin 3, in drum spre constanta si bucuresti, am prins cu masina radarul ... (vezi toată discuția)