Am mers in seara asta la un magazin non stop din care am furat. Nu a fost prima dată când am făcut asta dar de data asta patronul m-a văzut pe camera, a venit la mine, mi-a luat geanta, a perchiziționat-o, a găsit 2 doze de suc, care nu erau din magazinul lui, m-i le-a luat și m-ai găsise o bricheta de care am primit-o de la tata și 2 cuțite. Acesta mi-a dat de ales,, ori îi dau 200 de euro, ori suna la poliție. Nu am avut banii să-i dau. I-am spus că îi strânge în aproximativ o lună. Dar înainte de asta i-am dat 50 de euro și un ceas care valora cam 100 de lei. Ce se poate întâmpla dacă nu-i dau banii și suna la poliție.Ps:prietenii lui mă amenințau că în locul lui(a patronului) sunau și la poliție, îmi luau și banii și mă și băteau (sunt un minor de 16 ani)
Furt din magazin
mihaela444
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu incotro sa ma indrept. Detin un service GSM de la inceputul anului. Inca de la deschiderea ... (vezi toată discuția)
Santaj
OlariuClaudiuMihai
Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)