avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, as dori sa știu dacă exista o perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, as dori sa știu dacă exista o perioada de zile ...

Bună ziua, as dori sa știu dacă exista o perioada de zile minime lucrate intr-un an pentru a beneficia de prenatal. De exemplu, angajatorul mi-a spus ca nu pot beneficia de prenatal plătit deoarece în ultimul an am nu am lucrate minim 126 de zile asta în contextul în care am avut norma fracționara.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 1 August 2022
Stagiul minim de asigurare pentru acordarea indemnizaţiilor prevăzute de OUG 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, cu modificările şi completările ulterioare, este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu dacă am lucrat un 1 la o firma de paza și acum lucrez încă ... Roxananelu29 Roxananelu29 Eu dacă am lucrat un 1 la o firma de paza și acum lucrez încă 6 luni la alta fabrica pot primi prenatal? (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa ai pe contractul de munca,ca sa poti beneficia de prenatal? nicol_sexxy20 nicol_sexxy20 am 4 luni de munca si sunt insarcinata in 3 luni. pot beneficia de concediu prenatal,indemnizatie de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt însărcinată în 39 de saptamani. am lucrat ... Elenaszilagyi07 Elenaszilagyi07 Buna ziua. Sunt însărcinată în 39 de saptamani. Am lucrat doar până in primele doua luni de sarcina dar in ultimii doi ani am mai lucrat.Pot beneficia ... (vezi toată discuția)