avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ma puteti ajuta va rog cu lista de acte necesare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ma puteti ajuta va rog cu lista de acte necesare pentru infiintarea ...

Ma puteti ajuta va rog cu lista de acte necesare pentru infiintarea unui SRL (domeniu: consilier dezvoltare personala, cod caen: 855 cred)? Unele din cele mentionare pe site-ul ONRC nu imi sunt clare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:53, 4 August 2022
buna ziua, documentele necesare sunt cele de pe site-ul ONRC. Daca nu va descurcati, apelati la un avocat pentru infiintare sau pentru o consultanta concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc - activitate secundara toate codurile caen, legalitate LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa-mi trec in actul constitutiv intregul cod caen. Stiu insa ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa costincri costincri BUNA ZIUA VREAU SA INFIINTEZ PFA.PENTRU ACEASTA AS VREA SA STIU CARE SUNT DOCUMENTELE NECESARE SI DACA SE POATE OBTINE AUTORIZATIA-PFA PE DOMENIUL ... (vezi toată discuția)