avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

BUNA ZIUA

VREAU SA INFIINTEZ PFA.PENTRU ACEASTA AS VREA SA STIU CARE SUNT DOCUMENTELE NECESARE SI DACA SE POATE OBTINE AUTORIZATIA-PFA PE DOMENIUL PICTURII-ARTA PLASTICA?SAU ALT DOMENIU ASEMANATOR PENTRU CA VREAU SA PRODUC OBIECTE DE DECORATIUNI, HANDMADE.

AM MAI PRIMIT RASPUNSURI DAR DE LA NIMENI IN MOD CLAR, ASA CA DACA E CINEVA CARE IMI POATE OFERI UN RASPUNS CONCRET AS APRECIA MULT.

O ZI BUNA TUTUROR
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Decembrie 2014
costincri, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 14:44, 6 Decembrie 2014
pentru producerea obiectelor handmade , nu va trebuie nici o autorizatie si nici un document .

in primul rand va trebuie un spatiu ...urmatoarele sfaturi le gasiti in site-ul de mai jos.

[ link extern ] /

lista cu coduri CAEN , o gasiti tot pe Google , dar cu siguranta cred ca o sa va trebuieasca si un cod CAEN pentru vanzarea produselor dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen imi corespunde? mircea.visu mircea.visu Vreau sa-mi deschid o [b]societate comerciala[/b] (probabil PFA) prin intermediul careia sa desfasor [b]urmatoarele activitati[/b]: 1. productie si ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse handmade in strainatate, ca pfa dtib dtib Buna ziua, Realizez produse handmade (decoratiuni pentru casa) si le comercializez online in Romania ca PFA. Vreau sa incep sa vand (online) si in ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)