avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... greseala judet in contract de instrainare auto.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

greseala judet in contract de instrainare auto.

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Am cumparat o masina dar in contractul de vanzare cumparare la acte auto a gresit judetul la numarul de masina in loc de judet DB a scris DM, credeti ca o sa am probleme la inmatriculare si sa imi dea dosarul inapoi? Restul datelor din contract sunt corecte.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
yna81, utilizator
Cel mai recent răspuns: yna81 , utilizator 10:34, 2 August 2022
va rog mult .... poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns .... poate ati mai intalnit aceasta situatie ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU e o problema
Multumesc mult de tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina vanduta MonicaVld MonicaVld Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o solutie in urmatoare problema: am vandut o masina in februarie si am aflat acum ca inca este inmatriculata pe ... (vezi toată discuția)
Problema act vanzare-cumparare nobo nobo Am cumparat o masina dintr-o piata auto, dar respectivul mi-a zis ca masina nu e pe numele lui, ci pe numele sotiei, am fost la inmtatriculari si doamna de ... (vezi toată discuția)
Mana in mana ContSters136739 ContSters136739 buna, am si eu o problema, in cursul acestei saptamani am fost contactat pe internet de o persoana care mi-a propus sa facem un schimb de autovehicule, ... (vezi toată discuția)