avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt angajat la o asociatie de proprietari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt angajat la o asociatie de proprietari ca administrator ...

Bună ziua. Sunt angazam la o asociatie de proprietari ca administrator cu contract de 4 ore, am lucrat în armată si beneficiez de pensie parțial anticipata. Vreau sa știu dacă OG16/2022, se aplică si celor care sunt in situatia mea. Am citit in lege dar nu-mi pot da seama. "au calitatea de pensionari pentru limita de varsta in sistemul public de pensii, cu exceptia pensionarilor pentru limita de varsta care beneficiaza de pensii de serviciu in baza unor legi/statute speciale, precum si a celor care cumuleaza pensia pentru limita de varsta din sistemul public de pensii cu pensia stabilita in unul dintre sistemele de pensii neintegrate sistemului public de pensii;"
Vă mulțumesc cu stimă.
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 3 August 2022
Nu se aplica exceptia, se aplica regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar cu cim part-time anymaryh anymaryh Buna ziua, Am o salariata care are cim cu 2 ore si este pensionata pt limita de varsta. Pentru aceasta salariata se calculeaza contributiile la nivelul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana pensionata la limita de varsta a infiintat ... Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua! O persoana pensionata la limita de varsta a infiintat un srl (microintreprindere) si lucreaza cu contract de prestari servicii.Pensia este exclusiv ... (vezi toată discuția)
Contractul cu timp partial claraalex claraalex Buna ziua, pentru pensionarii militari angajati cu timp partial ,se calculeaza contributiile la salariul minim pe economie?sau sunt exceptati, ca nu prea ... (vezi toată discuția)