avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , Cum se calculeaza termenul de 6 luni ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , Cum se calculeaza termenul de 6 luni pentru redobandire ...

Buna ziua ,

Cum se calculeaza termenul de 6 luni pentru redobandire permis , daca ma fost condamnat pt infractiuni concurente (doar una la regimul rutier care a dus la anularea pemisului ) in cazul in care am fost liberat conditionat .

multumesc !
Cel mai recent răspuns: mmmiha , utilizator 11:55, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Nu exista mentiune expresa , nu a fost masura complementara , condamnare 1 si 6 luni , pentru conducere sub influenta acolului , infractiune concurenta cu alta nu la regimul rutier , 1/3 , de executat 4 ani si 2 luni in total .
am fost elibertat conditionat dupa 2 ani si 1 luna.
Cand se considera ca executata pedepasa .

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto iobava iobava in 2008, 15 octombrie, am fost depistat cu alcoolemie drept pentru care am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu executare, definitiv, in aprilie 2013. In luna ... (vezi toată discuția)
Calcul termen art 116 oug 195/2002 remus11 remus11 Buna ziua,cum se calculeaza termenul prevazut de art 116 al 1 lit a,din oug 195/2002 ([b] au trecut 6 luni de la data executării pedepsei amenzii sau a ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost anulat permisul și am executat o pedeapsă în regim privativ de libertate. când îl pot redobândi? Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)