avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, doresc sa fac prelungirea concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, doresc sa fac prelungirea concediului de crestere ...

Buna ziua, doresc sa fac prelungirea concediuliui de crestere copil pana la varsta de 3 ani, pe 26 august face 2 ani si inca mai dureaza pana mi se aproba dosarul, pot lua concediu fara plata pana se solutioneaza sau e obligatoriu sa merg la munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 3 August 2022
Puteti lua CFP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cic 2 ani cu noua lege - in luna tatalui hazzzard hazzzard Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat: am nascut pe 22 iulie 2015 si am optat pentru CIC de un an. Acum ne aflam inainte de terminarea celor 11 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 2017 flowersun flowersun Buna seara, Am o intrebare, dupa cei doi ani de CCC se mai poate prelungi concediul cu concediu fara plata de crestere copil? Cazul meu concret: baietelul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil FeliciaVincze FeliciaVincze Buna ziua, un tatic aflat in concediu pentru cresterea copilului, acum in iulie se implinesc 11 luni (dupa care va trebui o luna sa stea mamica)...cum si in ... (vezi toată discuția)