avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil 2017
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil 2017

Buna seara,
Am o intrebare, dupa cei doi ani de CCC se mai poate prelungi concediul cu concediu fara plata de crestere copil?
Cazul meu concret: baietelul meu a face 2 ani in august. Eu sunt nevoita sa imi prelungesc concediul cel putin 3 luni. Imi pot prelungi concediul de crestere copil, dar fara plata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 25 Iulie 2017
Va puteti lua CFP dupa ceva expira CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de cresterea copilului spaca spaca Sunt Militar angajat si contractul meu expira in luna mai 2014 si la sfarsitul lunii iulie 2013 sotia naste si nu poate intra in concediu de cresterea a ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din cic Catalina Turneanu Catalina Turneanu Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Baietelul meu implineste 2 ani pe 7 iunie 2018. Intrebarea mea este daca ma pot reintoarce la serviciu incepand ... (vezi toată discuția)
Nelamurire reintoarcere la munca din ccc cristiutza85 cristiutza85 Buna ziua, Am nevoie de câteva lămuriri cu privire la reinceperea muncii din concediu de creștere copil. Fetita e nascuta pe 12.10.2016. Ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)