Urmeaza sa fac un acord cu procuratura de amanare a pedepsei pentru alcool la volan intr-un dosar ce treneaza de 3 ani desi nu sunt victime si alcoolemia este mica (0.44 aer expirat,1.01 prima proba de sange si 0.67 a doua proba de sange).Doamna procuror m-a sunat astazi si mi-a spus ca dansa doreste un acord de amanare a pedepsei desi eu cerusem de renuntare a pedepsei,ceea ce este tot favorabil in sensul ca imi pot capata dreptul de a conduce mai rapid si ca nu o sa am cazier si e mult mai rapid decat prin a urma calea instantei (proces care ar mai putea dura si un an iar eu efectiv nu mai pot sa stau cu anii dupa 3 ani petrecuti fara carnet) si mi-a spus sa ma gandesc ca alta solutie nu propune ca asa e la Sectorul 4 si solutie de renuntare la Sectorul 4 nu exista……Am cateva intrebari,una este daca in acordul de recunoastere a vinovatiei o sa se specifice ce pedeapsa propune(amenda,amenda plus inchisoare,etc) sau decide instanta mai exact ce pedeapsa sa fie amanata?!Si doi la mana,pe timpul de incercare de 2 ani de la amanarea pedepsei daca sunt condamnat pentru o fapta care s-a petrecut inainte de sentinta tribunalului de amanare a pedepsei daca se anuleaza amanatea pedepsei.Mai precis in urma cu doi ani am fost implicat intr-o altercatie iar unul dintre cei implicati si-a scos certificat de 40 de zile si imi cere daune banesti sau ma vrea in judecata si ma gandesc ca daca nu ii dau bani si justitia e oarba si vrea instanta sa imi dea suspendare nu mai imi poate da din cauza ca am amanarea pedepsei in acest caz.Sau nu se pune deoarece fapta s-a petrecut inainte sa fiu condamnat?!