avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Urmeaza sa fac un acord cu procuratura de amanare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Urmeaza sa fac un acord cu procuratura de amanare a pedepsei ...

Urmeaza sa fac un acord cu procuratura de amanare a pedepsei pentru alcool la volan intr-un dosar ce treneaza de 3 ani desi nu sunt victime si alcoolemia este mica (0.44 aer expirat,1.01 prima proba de sange si 0.67 a doua proba de sange).Doamna procuror m-a sunat astazi si mi-a spus ca dansa doreste un acord de amanare a pedepsei desi eu cerusem de renuntare a pedepsei,ceea ce este tot favorabil in sensul ca imi pot capata dreptul de a conduce mai rapid si ca nu o sa am cazier si e mult mai rapid decat prin a urma calea instantei (proces care ar mai putea dura si un an iar eu efectiv nu mai pot sa stau cu anii dupa 3 ani petrecuti fara carnet) si mi-a spus sa ma gandesc ca alta solutie nu propune ca asa e la Sectorul 4 si solutie de renuntare la Sectorul 4 nu exista……Am cateva intrebari,una este daca in acordul de recunoastere a vinovatiei o sa se specifice ce pedeapsa propune(amenda,amenda plus inchisoare,etc) sau decide instanta mai exact ce pedeapsa sa fie amanata?!Si doi la mana,pe timpul de incercare de 2 ani de la amanarea pedepsei daca sunt condamnat pentru o fapta care s-a petrecut inainte de sentinta tribunalului de amanare a pedepsei daca se anuleaza amanatea pedepsei.Mai precis in urma cu doi ani am fost implicat intr-o altercatie iar unul dintre cei implicati si-a scos certificat de 40 de zile si imi cere daune banesti sau ma vrea in judecata si ma gandesc ca daca nu ii dau bani si justitia e oarba si vrea instanta sa imi dea suspendare nu mai imi poate da din cauza ca am amanarea pedepsei in acest caz.Sau nu se pune deoarece fapta s-a petrecut inainte sa fiu condamnat?!
Cel mai recent răspuns: oakleyokey , utilizator 17:50, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la ... oakleyokey oakleyokey Sunt sanse sa scap cu amenda la 0.44 in aer expirat si 1.01 la prima proba in sange si 0.67 la a doua? Tin sa mentionez ca dosarul e de 3 ani, din august ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan + accident + vatamare corporala adx adx Buna seara, Situatia (dosarul) se prezinta astfel: Persoana X si alte 2 persoane se urca intr-o masina. Toate cele 3 persoane au consumat bauturii acoolice. ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,69. la ce sa ma astept? Alin721 Alin721 Salutare! Am 23 de ani, de ziua mea mea de naștere am fost prins de către un echipaj al poliției cu o alcoolemie 0’69 in timp ce mergeam pana la un drive, ... (vezi toată discuția)