avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Pe data de 2 mai,am făcut testul ADN pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Pe data de 2 mai,am făcut testul ADN pe baza de saliva pt stabilirea paternității ...

Buna seara!As avea nevoie de un răspuns,va rog,daca se poate.Pe data de 2 mai,am făcut testul ADN pe baza de saliva pt stabilirea paternității.Ne-am prezentat la INML,eu,copilul,tatăl și fostul soț.Ajunsi acolo,ni s-a comunicat că fostul soț,nu trebuie să facă testul;doar eu,copilul și tatăl.Ok,zis și făcut.Intrebarea mea este:cat timp durează până iese rezultatul testului?Au trecut deja trei luni.Acum două săptămâni am sunat și mi s-a spus că nu ne găsesc în calculator.Am avut termen pe 15 iunie și ne-au amânat pe 8 septembrie.Va mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Angelicastan , utilizator 18:48, 3 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog tagada paternitate noul cod civil Ande85 Ande85 Buna seara, Acum o saptamana s-a nascut fetita mea , iubita mea a intentat proces de divort si primul termen este abia in ianuarie,copilul a trecut automat ... (vezi toată discuția)
E posibil sa nu iasă un test de paternitate bine dacă beau apa sau mănânc înainte? Raluca72 Raluca72 Bună seara. Sunt într-un proces de stabilire a paternității cu tatăl meu și judecătorul a cerut testul de paternitate prin saliva la IML. Am sunat la ... (vezi toată discuția)