avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dilema - Contract Comodat Auto pentru ARR (UBER)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dilema - Contract Comodat Auto pentru ARR (UBER)

Dilema - Contract Comodat Auto pentru ARR

Doresc sa fac ridesharing (UBER) in Timisoara, iar pentru asta cei de la Autoritatea Rutiera Romana (ARR) doresc pentru eliberarea unor acte un contract de comodat auto - AUTENTIFICAT

Eu am PFA-ul meu, si practic contractul de comodat auto este intre mine PF, si eu PFA.

Am sunat la mai multi notari si mi s-a spus ca nu fac asa ceva, ca nu se poate sa autentifice notarial un contract intre mine si PFA-ul meu. Este sub semnatura privata, pur si simplu este legal.

Pe cei de la ARR nu ii intereseaza de povestile mele sau legile pe care le avem, doar sa aduc contractul autentificat.

Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:21, 5 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Dăcât" ca avocatul nu autentifica, ci da data certa.
Autentificarea o fac numai notarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract de comodat bunuri mobile autentificat de ... Cornea444 Cornea444 Buna ziua! Ce valabilitate are un contract de comodat bunuri mobile?. Contrantacul a fost autentificat de notar si a fost incheiat pe 6 ani. Multumesc! (vezi toată discuția)
Contract de munca vs contract de comodat cr1co cr1co Buna ziua. Am si eu o dilema... Daca închei un contract de comodat cu o firmă, acesta poate tine loc de contract de munca? Să va explic. Doresc sa lucrez la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost la un cabinet notarial, si le-am explicat ... MarianGhinea MarianGhinea Buna ziua, Am fost la un cabinet notarial, si le-am explicat atat doamnei de la secretariat cat si doamnei notar ca vreau sa fac un contract/procura ... (vezi toată discuția)