avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am fost la un cabinet notarial, si le-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am fost la un cabinet notarial, si le-am explicat ...

Buna ziua,

Am fost la un cabinet notarial, si le-am explicat atat doamnei de la secretariat cat si doamnei notar ca vreau sa fac un contract/procura incheiat intre parintii mei si mine pentru a putea face ridesharing cu masina care este pe numele tatalui meu. Ele mi-au dat de inteles ca stiu cum trebuie elaborat, iar dupa ce l-am semnat nestiind cum trebuie sa arate i-am aratat contractul administratorului cu care trebuie sa colaborez mi-a spus ca nu este ok facut.
Intrebarea mea este: se mai poate modifica sau sa se poata inapoia banii pe acel contract care nu ma ajuta la nimic?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:08, 29 Septembrie 2023
Trebuia ca admministratorul respectiv sa va spuna mai intai ce trebuie sa contina respectiva procura. Mergeti la notar si discutati, dar imi este greu sa cred ca veti primi un alt document fara a mai plati ceva.
În ce sens nu e ok? Ce ați act făcut?
.
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2023
MarianGhinea, utilizator
Din pacate cand am fost sa fac procura nu il cunosteam pe administrator, dupa ce aveam deja procura mi-a facut legatura un var de al meu cu dansul. Credeti-ma ca am discutat cu ele prin toate mijloacele de comunicare posibile si nu m-am inteles de loc cu ele, mi se par foarte incompetente. Eu vreau acum doar sa stiu daca mai pot recupera banii intrucat altul la acel notariat nu mai pot sa fac deoarece parintii mei nu mai sunt in tara.

POPA GHEORGHE a scris:

Trebuia ca admministratorul respectiv sa va spuna mai intai ce trebuie sa contina respectiva procura. Mergeti la notar si discutati, dar imi este greu sa cred ca veti primi un alt document fara a mai plati ceva.

Trebuia sa imi scrie ca pot sa inchei un contract cu ori ce firma de ridesharing iar ele au trecut ca nu pot sa subinchiriez..

raluk0207 a scris:

În ce sens nu e ok? Ce ați act făcut?

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Procura sau comodat auto? tehAd tehAd Buna ziua, am o nelamurire, am cumparat in mai o masina de la un prieten, fara taxa platita si a ramas pe numele lui. Vreau acum sa fac acte pe ea si vreau sa ... (vezi toată discuția)