avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă mă poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva, ...

Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva, părinți noștri au decedat și eu cu fratele meu dorim sa dezbatem moștenirea, ambii suntem de acord cu acest lucru, as dori sa știu care sunt pașii și dacă știe cineva ce acte ar trebui sa avem ? Mulțumesc pentru atenție.
Cel mai recent răspuns: murika , utilizator 18:56, 6 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Rzsolt Rzsolt Bună ziua. Intrebarea este pentru părinții mei. Părinții mei locuiesc de 25 de ani la casa părintească. Fratii tatălui acum vor să ceară partea lor. ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa fara dezbatere mostenire olgadragos olgadragos Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Suntem 4 frati, parintii nostri au decedat. In urma decesului nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune mine58 mine58 Am urmatoarea situatie : Ambii parinti decedati , mama in 1998 si tata in 2013. Suntem 2 frati , suntem in relatii foarte bune , dar nu am dezbatut ... (vezi toată discuția)