Nu mi se da zaharul cuvenit ca somer;locuiesc in sect.5 si trebuie sa ridic zaharul din str.Baciului nr.5,tel.0214503165..........ce pot face?unde sa reclam?pot anunta politia?
va rugam sa nu folositi in mod exagerat iconitele si sa pastrati un limbaj adecvat sitului
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010 George, Avocat
@Angel - nu cred ca are primarul nici o vina! Cand este vinovat este , dar cand nu este trebuie sa fim obiectivi!
@dgrsj - indiferent de unde ridicati acel ajutor alimentar este dreptul dvs si vi se acorda! Nu trebuie sa uitati ca si locatia de unde ridicati ajutorul alimentar se afla tot in sectorul 5 , deci nu vad efectiv care este problema?! Doar nu doriti sa vi-l aduca cineva la usa locuintei?!
Repet:"unde sa reclam?pot anunta politia?"-am fost de 6 ori sa-l ridic,incepand din decembrie 2009,zahar au suficient si totusi sunt refuzat pe motiv ca nu a venit zaharul pentru someri,ci numai pentru handicapati;mentionez ca sunt pline camerele de zahar dar nu vor sa dea la someri.Rog numai raspunsuri in cunostinta de cauza,nu doar de forma.Intrebarea era ce pot face ca sa-mi dea zaharul.Pe zahar nu scrie "pentru handicapati"sau "pentru someri".Cred ca nu pot face nimic:politia nu se baga,OPC-ul nu se baga asa ca trebuie sa o "inghit" si pe asta,ca pe timpul lui Ceausescu.....................:rtfm:
Cautati pe internet adresa primariei si formulati sesizarea dv. Cu siguranta o sa primiti macar un raspuns, daca nu se rezolva intre timp prin aparitia cotei de zahar la punctul de unde trebuie sa-l luati.