avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ZAHAR SOMER...........
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ZAHAR SOMER...........

Nu mi se da zaharul cuvenit ca somer;locuiesc in sect.5 si trebuie sa ridic zaharul din str.Baciului nr.5,tel.0214503165..........ce pot face?unde sa reclam?pot anunta politia?

va rugam sa nu folositi in mod exagerat iconitele si sa pastrati un limbaj adecvat sitului
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
George, Avocat
Cel mai recent răspuns: lauraalexa , utilizator 08:43, 15 Februarie 2010
Sa ne gandim in sectorul 5 :-/ ups ... de la Vanghelie :duh:
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
Angela D, Consultant resurse umane
@Angel - nu cred ca are primarul nici o vina! Cand este vinovat este , dar cand nu este trebuie sa fim obiectivi!

@dgrsj - indiferent de unde ridicati acel ajutor alimentar este dreptul dvs si vi se acorda! Nu trebuie sa uitati ca si locatia de unde ridicati ajutorul alimentar se afla tot in sectorul 5 , deci nu vad efectiv care este problema?! Doar nu doriti sa vi-l aduca cineva la usa locuintei?!
Repet:"unde sa reclam?pot anunta politia?"-am fost de 6 ori sa-l ridic,incepand din decembrie 2009,zahar au suficient si totusi sunt refuzat pe motiv ca nu a venit zaharul pentru someri,ci numai pentru handicapati;mentionez ca sunt pline camerele de zahar dar nu vor sa dea la someri.Rog numai raspunsuri in cunostinta de cauza,nu doar de forma.Intrebarea era ce pot face ca sa-mi dea zaharul.Pe zahar nu scrie "pentru handicapati"sau "pentru someri".Cred ca nu pot face nimic:politia nu se baga,OPC-ul nu se baga asa ca trebuie sa o "inghit" si pe asta,ca pe timpul lui Ceausescu.....................:rtfm:
Cautati pe internet adresa primariei si formulati sesizarea dv. Cu siguranta o sa primiti macar un raspuns, daca nu se rezolva intre timp prin aparitia cotei de zahar la punctul de unde trebuie sa-l luati.
este reglementare locala si valabila numai in Bucuresti sect. 5?

Alte discuții în legătură

Ajutoare sociale pentru persoanele cu handicap accentuat si grav ContSters72939 ContSters72939 Am auzit la stiri ca pentru persoanele cu handicap accentuat sau grav se dau niste ajutoare sub forma de zahar si faina si nu mai stiu ce. Eu am handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare ue 2012 lore_isac lore_isac Buna ziua, deoarece fratele meu este persoana cu handicap grav beneficiaza si in acest an de alimente oferite de UE prin programul de ajutorare a ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale tip alimente ginacom ginacom Buna ziua!Daca am terminat perioada de somaj in februarie 2011si nu mi-am gasit un loc de munca,beneficiez de ajutoarele care se dau somerilor si ... (vezi toată discuția)