avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, o persoana a lucrat doua saptamani dar chiar a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, o persoana a lucrat doua saptamani dar chiar a avut ...

munca.
Buna.o persoana a lucrat doua saptamani da chiar a avut de munca de la ora opt la patru jumatate fara pauza.i s a promis 100 lei pe zi si contract de munca.pe data de 1 trebuia sa primeasca banutii insa de atunci patronul il tot amana in plus gasaste zilnic cate ceva de ce nu e multumit asadar persoana doreste sa primeasca banii chiar daca nu se rezolva cu contractul plus plata pana astazi.care credeti ca e cea mai simpla solutie sa rezolve?cum ar putea sa demonstreze ca a lucrat acolo in caz ca de exemplu maine e anuntat ca nu mai au nevoie de serviciile lui?in cazul unei plangeri daca se va ajunge acolo desi spera ca nu unde si cui trebuie sa se adreseze?
Cel mai recent răspuns: Zifrumoasa , utilizator 08:03, 7 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Buna energie.pai asta a fost primul gand insa cum nu am mai intampinat o problema asemanatoare nu stim cum merge treaba.de asta intrebam cum v a dovedi ca a muncit acolo?sau nu e cazul?am uitat sa specific ca a lucrat si sambata si duminica .
Nu exista dovezi ca a lucrat acolo?
Buna cornel.ce ar putea fi folosit ca si dovada?despre contractul de munca a zis ca din data de 1 ca sa poata sa vada fiecare cum se descurca si cum se inteleg...doar ca de la data de 1 atmosfera a devenit clar tensionata.persoana doreste sa munceasca insa fara frica ca maine nu l mai cheama la munca si mai mult nici nu primeste banii care oricum sunt putini nu credeti?,
Colegi de serviciu, acte semnate etc.

Alte discuții în legătură

Buna, o persoana lucreaza intr un magazin alimentar unde sunt ... Zifrumoasa Zifrumoasa Buna.o persoana lucreaza intr un magazin alimentar unde sunt camere video.nu stim daca si audio.a fost informata ca ele exista si nu au deranjat o. ... (vezi toată discuția)
Neachitare salarii,munca la negru Luy20 Luy20 Buna seara, am o problema si nu stiu cui sa ma adresez. Tatal meu s-a angajat la o firma de paza la inceput lunii trecute si urma sa ia salariul pe 7 mai. La ... (vezi toată discuția)
Probleme administrator Maria_2 Maria_2 Buna ziua, Avem nenumarate probleme cu actualul administrator (PFA) -ne impune contracte cu anumite firme, nu a predat niciodata o situatie finanaciara, ... (vezi toată discuția)