avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, dacă am o întrebare in ceea ce privește ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, dacă am o întrebare in ceea ce privește apa calda ...

Buna ziua, dacă am o întrebare in ceea ce privește apa calda , rece etc . la cine sa ma adresez ? Președintele blocului mi-a spus ca nu e obligația lui .
Citat : “ Doar pentru că sunt politicos, nu din obligație.” a fost răspunsul lui .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:09, 8 August 2022
Ce intrebare aveti? Ca sa stim cui trebuie adresata...
Apartamentul despre care e vorba este in momentul de fata închiriat .de pe 1 Iulie . Chiriasul ma tot pisează la cap ca nu este apa calda și ca dacă știa ( și cică ar fi fost atribuția mea sa ma informez ) nu mai închiria .Din cauza aceasta eu m-am adresat in scri la președintele blocului și am vrut sa stiu de ce și pe ce durata nu este apa calda . Ca răspuns am primit ce am scris mai sus : “ Doar pentru că sunt politicos, nu din obligație.” Este obligația Președintelui blocului sa informeze locatarii / proprietarii dacă urmează sa se oprească apa rece , calda , curentul etc ?
Este obligația Președintelui blocului sa informeze locatarii / proprietarii dacă urmează sa se oprească apa rece , calda , curentul etc ?

NU
Daca apa calda era livrata de catre asociatie , presedintele va raspundea.
Asa...nici el nu stie cand se opreste si cat dureaza...
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Nu avem de unde sa cunoastem situatia cu care va confruntati dv
Concret ce nelamuriri aveti referitor la apa rece/calda?
Conform disp L nr 196/2018 reprezentantul legal al asociatieid e proprietari este presedintele de asociatie
Proprietarii au dreptul legal sa adreseze sesizari/petitii/contestatii la care presedintele de asociatie are obligatia legala sa raspunda in termen de 10 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin care nu plateste intretinerea - caldura si apa calda oprite cetateanul cetateanul Buna ziua stimati avocati! Avem o mare problema in bloc: mai multi vecini, culminand cu o familie in special, nu isi platesc intretinerea, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Dreptul meu la uscatoria blocului DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! \"Seful\" scării mele,împreună cu alta familie care nu are balcon,mi au interzis accesul la uscatoria blocului,bun comun pentru toti proprietarii ... (vezi toată discuția)
Se poate sesiza protectia consumatorului? mamma mamma sunt locatara unui bloc din galati.nemultumirile tuturor locatarilor sunt f mari din cauza doamnei de la asociatia noastra de locatari.fura cum vrea,daca nu ... (vezi toată discuția)