avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sunt angajata pe post de asistenta medicala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sunt angajata pe post de asistenta medicala ,am postliceala ...

Buna ziua,
sunt angajata pe post de asistenta medicala ,am postliceala asistent medical,si sunt licentiata si inginerie economica,intrebarea este : daca urmez un master in domeniul medical ,Management sanitar ,se ia in calcul la salarizare ca fiind angajata cu studii superioare ,
mltumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 8 August 2022
Nu vi se ia in calcul masterul la salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii unversitare de master Maria_munteanu Maria_munteanu Sunt absolventa a invatamantului universitar de lunga durata (5 ani) a Facultatii de Inginerie , promotia 2007,domeniul Inginerie mecanica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)
Incadrare Videodek Videodek as vrea sa stiu daca un asistent medical incadrat la inspectia sanitara din cadrul dsp vaslui in categoria functionari publici ca asistent inspector poate fi ... (vezi toată discuția)