avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA, nu am depus declaratia unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA, nu am depus declaratia unica

Buna! Am un PFA din 2017 și nu am depus niciodată declarația unica. E posibil sa am amenzi de la ANAF? Nu am avut niciodata incasari.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2022
alx197, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:12, 8 August 2022
Obligatia de depunere declaratie este si daca nu se obtine venit. La venit obtinut se trece zero. Cand ajunge ANAF cu verificarile la firma dvs. poate sa apara si amenda contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Pfa fără activitate Misha15 Misha15 Bună ziua, am un PFA pentru prestări servicii, din motive de sănătate nu am mai putut lucra, m-am pensionat pe caz de boala, am gradul doi. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Tocmai am primit o instiintare de la anaf-antifrauda dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Tocmai am primit o instiintare de la ANAF-Antifrauda, in care mi se zice ca in perioada 2017-2021 am avut incasari de tip ramburs, si ca e obligatia ... (vezi toată discuția)