avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Deținem un teren extravilan la munte pe care dorim sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Deținem un teren extravilan la munte pe care dorim sa construim ...

Deținem un teren extravilan la munte pe care dorim sa construim o casa tip earthship, ecologica, se poate obține autorizație de construcție având în vedere ca nu are fundație?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:15, 10 August 2022
Bună ziua,
Da, se poate obține.
daca dosarul depus e complet si conform, nu vad de ce nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia unor cabane [fara fundatie] pe teren extravilan kaaba kaaba Buna Ziua ,am o bucata de teren EXTRAVILAN,pe care as dori sa construiesc 4-5 cabane din lemn ,de maxim 30mp,fara fundatie,de asemeni IMPREJMUIREA,o fac fara ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Construcție magazie pe teren fără puz Juggler24 Juggler24 Salutare! De curând am achiziționat un teren extravilan pe care doresc să îmi construiesc o casă. Acum am inceput procesul de introducere in intravilan ... (vezi toată discuția)