avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Mulțumesc pentru răspuns dumneavoastră. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Mulțumesc pentru răspuns dumneavoastră. Va spuneam ...

Buna seara! Mulțumesc pentru răspuns dumneavoastră. Va spuneam ca am deschis taxa de succesiune după tata obligată de sora mea care o tot scotea afară pe mama din casă procesul nu este terminat erau hotarite cotele si se așteptau experții. Din pacate mama a murit in urma cu o luna in spital iar eu am facut tot ce trebuie mamei. Scos din morga, înmormântare, pomana tot iar sora locuieste in continuare in casa parinteasca consruita pe părinții nostrii fara sa vina la înmormântarea mamei nici cu o luminare. Am transmis prin avocatul ei sa ma despagubeasca pe jumătatea care imi revine in banii. Dupa moartea mamei a schimbat ialele la uși sa nu mai merg acolo. Dar nu are bani sa ma despagubeasca. Pot cere in instanță sa scoatem casa, curte, terenurii spre vinzare si fiecare sa isi ia partea? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: , 21:04, 8 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa discutati cu av angajat pt a va explica.Scoaterea la licitație publica va va face sa pierdeti cel putin 30%din valoarea imobilului.Fie vindeti.prin buna intelegere,fie solicitati atribuirea catre sora care locuieste acolo iar daca nu are bani o executati silit pe imobil.Variante exista tb doar sa aveti cine sa vi le spuna...
Ultima modificare: Luni, 8 August 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia supravietuitoare refuza dezbaterea succesiunii- ce putem face? silviu35 silviu35 APARTAMENTUL e pe numele tatalui si a mamei,tata a murit in 1999 si nu s-a facut dezbatereaa mostenirii. MAMA nu vrea sa faca dezbaterea mostenirii in final ... (vezi toată discuția)
Neintelegere intre mostenitori constantin29 constantin29 Buna dimineata,am si eu urmatoarea problema. Mamei mele i-a ramas mostenire de la parintii ei decedati o casa micuta plus vreo 120 mp,si terenuri intravilan ... (vezi toată discuția)
Îmbunătățiri Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu Bună seara. Succesiune se dezbate la judecătorie. Mama și cele doua fiice. Una din fiice a rămas în casa părintească și a făcut mici îmbunătățirii ... (vezi toată discuția)