avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara. Pe data de 29 sept am cununia civila. Cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara. Pe data de 29 sept am cununia civila. Cu ce data ...

Bună seara.
Pe data de 29 sept am cununia civila.
Cu ce data ar trebui eliberate certificatele prenuptiale și când anume as putea sa ma prezint la primărie pt înregistrare?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cununia civila, certificat prenuptial AndreeaVlas AndreeaVlas Buna seara! as dori sa va intreb in cazul in care expira termenul maxim de14 zile pt certificatul prenuptial, putem face un altul?de exemplu depunem actele pe ... (vezi toată discuția)
Casatorie religioasa in afara tarii, recunoastere in romania aim29 aim29 Buna ziua, As vrea sa stiu daca certificatul de cununie eliberat de Parohia din Grecia unde am avut ceremonia de cununie trebuie tradus si inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Căsătoria in penitenciar Danudani Danudani Buna ziua am o întrebare concubinul meu este arestat și a făcut cerere pt cununie azi l-au dus la analizele prenuptiale eu când trebuie sa fac analizele ... (vezi toată discuția)