avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! În urma unei căzături din neglijenţa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! În urma unei căzături din neglijenţa autorităților( ...

Bună ziua! În urma unei căzături din neglijenţa autorităților( mergeam cu bicicleta și am căzut din cauza unei guri de canal care nu era acoperită cu capac și nici semnalizată sau marcată) am suferit două intervenții chirurgicale la gleznă (am și tijă) de atunci îmi este foarte greu. Au trecut șapte luni de atunci . Am cheltuit cam 7.000-8.000 de lei . Pe cine trebuie să dau in judecată și dacă fac asta pot să recuperez banii cheltuiți? Sau nu se mai poate face nimic?
Dati în judecată pe cei responsabili.
Firma care se ocupa de lucrare.
Puteti da in judecata administratorul drumului, daca spuneti ca lipsea doar capacul, fara alte avertizari. Asta inseamna ca nu era nici o lucrare in zona. Angajati-va avocat.
Aveti sanse mari va trebui facuta dovada modului si a locului in care s a petrecut accidentul,pt prejudiciu aveti actele medicale.Este o actiune clasică in raspundere civila delictuala..Am avut n astfel de cauze de.la copaci cazuti,zăpada cazuta,masini avariate in gropi toate au aceleasi.principiu.mai dificil este pana va lamuriti cu cine va judecati..Contactati un av..
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina animal salbatic caprioara Adrian1978 Adrian1978 Am lovit o caprioara cu autoturismul... De fapt caprioara a iesit de undeva din lateral si a sarit in partea dreapta fata a autoturismul rezultand avarierea... ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune pentru masina avariata de copac Jules26 Jules26 Buna ziua, In data de 06.02.2020, in sectorul 6, Bucuresti, un copac a cazut peste autoturismul pe care il detin, avariindu-i plafonul si parbrizul. La fata ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit despagubiri in caz de agresiune? a-mary26 a-mary26 In urma cu 3 luni mi-a cazut o bucata de tencuiala, de la intrarea intr-un bloc,pe spate si am avut 2 coaste fracturate si fractura la coloana ... (vezi toată discuția)