avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Direcția de Statistică drepturi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Direcția de Statistică drepturi

Bună ziua, am fost sunat telefonic de o persoană care s-a recomandat ca fiind inspector la Direcția de Statistică. Mi-a cerut o adresă de email spunându-mi că îmi va trimite formulare pe care sunt obligat să le completez. Întrebarea mea este: sunt obligat să dau curs cererii sale din punct de vedere legal? Va mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2022
aurel40, utilizator
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 15:23, 10 August 2022
Da sunteti obligat daca persoana respectiva este intr-adevar de la INS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz primarie de a raspunde la corespondenta tobescu tobescu As avea si eu o intrebare : 1).am cerut de la primarie o adeverinta fiscala pe pamantul pe care l-am mostenit de la tatal meu, primaria dupa multe interventi ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata cere prezenta personala? justice123 justice123 Doresc sa stiu daca depunerea unei chemari in judecata necesita prezenta in persoana, sau se poate depune prin posta, respectiv cu cerere de inregistrare si ... (vezi toată discuția)