avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este legal ca ADP2 sa refuze transferul titularului de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este legal ca ADP2 sa refuze transferul titularului de contract ...

Este legal ca ADP2 sa refuze transferul titularului de contract loc parcare soț către soție in condițiile în care suntem căsătoriți și avem același domiciliul din contract? ADP2 ne propune divorțul ca asa se poate face transferul. Ma pot adresa instantei de judecata?

Alte discuții în legătură

Anulare casatorie sau divort lml lml Buna seara, m-am castorit cu cetatean american in 2003 in bucuresti, eu nu am ajuns in USA dar sotia este cetatean american si locuieste acolo. as dori sa ... (vezi toată discuția)
Divort daca sotul nu se afla in stare de libertate Lavinia1988 Lavinia1988 Buna seara Sunt casatorita de 1an de zile,in urma cu 2 luni sotul meu a fost arestat in italia.Amandoi avem domiciliul in Romania.Pot sa divortez daca el nu ... (vezi toată discuția)
Mutatie de domiciliu chris3762 chris3762 am fost casatorita si am locuit in casa proprietate personala mostenita de la parintii mei. dupa divort fostul sot s-a mutat si nu vrea sa-si faca mutatia la ... (vezi toată discuția)