avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar la varsta de 40 de ani.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar la varsta de 40 de ani.

Pensionar la varsta de 40 de ani. Motive depresie, stres, ura fata de oameni. Se poate? Si cat ar fi lunar? (Va rog raspunsuri serioase nu caterinca. Multumesc)
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:58, 21 August 2022
De pensie de invaliditate pot beneficia persoanele care din motive de sănătate și-au pierdut total sau parțial capacitatea de muncă.

Decizia de pensionare o dă comisia de expertiză a capacității de muncă, după ce evaluiază cu atenție persoana în cauză, și analizează actele medicale din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? ... AndreeaMihaelaZ AndreeaMihaelaZ Se poate ieși la pensie pe caz de boală la vârsta de 40 ani? Precizez,pe cartea de muncă sunt deja 20 ani. (vezi toată discuția)
Incapacitate temporarã de muncã ContSters294075 ContSters294075 Buna seara! Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare. Dupa 1 an si 6 luni de concediu medical sunt nevoit sa-mi intrerup contractul de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pensia de boala LORINA75 LORINA75 CUM SE ACORDA ACEASTA PENSIE? Mama mea sufera de glaucom la ambii ochi ,iar din 5 iunie 2012 a fost operata si nu mai vede decat 10% cu un singur ochi ,vede ... (vezi toată discuția)