avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Astăzi am fost contactata de un număr ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Astăzi am fost contactata de un număr de telefon ...

Bună seara! Astăzi am fost contactata de un număr de telefon prezentându-se drept partener Enel pentru actualizarea datelor contractului. Având toate detaliile despre contract încheiat la un imobil al cărui proprietar sunt, am picat în plasa lor și am întrat si transmis o poza cu buletinul și semnătura. Ce trebuie sa fac pentru ca contractul trimis de ei prin acel mesaj nu are un număr de înregistrare este clar ca e fals și datele personale vor fi folosite în alt scop. Care este primul pas care trebuie sa îl fac pentru a nu ma trezi cu cine știe ce infracțiuni în baza copiei de buletin . Am trimis un mail către furnizorul de servicii și am primit răspuns ca nu au încheiat nici un contract astăzi pentru adresa imobilului.

Alte discuții în legătură

Bună.in data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat enel, ... Pop I.S. Pop I.S. Bună.In data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat ENEL, care ne-a schimbat contractele de electricitate și gaze (noi având la electrica și eon ... (vezi toată discuția)
Vodafone cere buletinul pe watsapp si mail Rody5 Rody5 Buna ziua, Am fost contactata de catre 2 fete de la vodafone, in legatura cu o oferta. Nu ma interesa, au insistat si le-am ascultat pana la final. Mi-au ... (vezi toată discuția)
Bună seara!!!!am aflat ca sunt client enel pt gaze naturale..contractul ... Paras1 Paras1 Bună seara!!!!Am aflat ca sunt client Enel pt gaze naturale..contractul fiind falsificat...nu am semnat nimic...am cerut originalul de la ei și spun ca nu au ... (vezi toată discuția)