avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal sa fii data afara din casa de sot, copil si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal sa fii data afara din casa de sot, copil si cumnata?

Buna seara, este legal ca sotul impreuna cu copilul si cumnata sa dea afara din casa pe sotia acestuia? Locuinta fiind impartita la 3 persoane (sot, sotie si cumnata, respectiv sora sotului). Sotiei cerandu-se de catre copilul acesteai cheile de la casa si aruncata spre sora ei care o tine in casa de 2 saptamnii deoarece sotul si copilul acesteai nu vor sa o mai primeasca acasa chiar indepartand-o de fata acesteia care este minora. Ce ar trebui sa faca sotia? Trebuie mers la politie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 11 August 2022
Nu prea se intelege textul, lamuriti la politie.
A cui e casa si cine a impartit-o in 3?
Ultima modificare: Joi, 11 August 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare pentru o cunostinta. este vorba de sotia supravietuitoare. ... mimi1960 mimi1960 Am o intrebare pentru o cunostinta. Este vorba de sotia supravietuitoare. Sotul acesteia a decedat, ei nu au copii, in schimb el a avut doi copii cu fosta ... (vezi toată discuția)
Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)
Abuzuri intre soti victor_teodorescu victor_teodorescu ma aflu intr-o situatie foarte delicata: anul trecut in februrie am plecat in cipru pentru a munci; ca ficare de nevoie. mi-am anuntat familia ( sotia) pe ce ... (vezi toată discuția)