avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contor electrica defect Buna ziua Am avut probleme cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contor electrica defect Buna ziua Am avut probleme cu contorul ...

Contor electrica defect
Buna ziua
Am avut probleme cu contorul electrica , intrucat 2 facturi mi-au venit cu pret aproape dublu decat in mod normal .Am solicitat inlocuirea contorului si verificarea metrologica a acestuia ..... Au venit , l-au luat , m-au intrebat daca vreau sa fiu prezenta la verificare, am spus da, bineinteles ....
Dupa aproape 2 luni in care am tot trimis mailuri la electrica sa intreb care e situatia , de ce nu ma cheama nimeni , a venit un nenea la usa cu rezultatul metrologic , spunand ca intr-adevar era defect si imi va fi recalcutat cu o anumita suma pe minus ....
Problema este ca tot nu este in regula , pt ca conform consumului mediu / luna , prin recalculare ar trebui sa mi se restituie inca o data suma pe care spun ei ....
Ce as putea face ? Exista vreo lege prin care consumatorul are dreptul sa fie prezent la masurarea metrologica ( avand in vedere ca am fost intrebata daca vreau , dar nu m-a chemat nimeni ) ?
Ar trebui sa fac inca o solicitare la Electrica sa le spun ca nu sunt multumita de verificarea lor , sau sa fac plangere direct la OPC sa verifice ei ?
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Taxare abuziva energie electrica. neputinta de implicare legala a opc. neimplicarea anre trazco trazco Adevarul este ca nici nu stiu unde sa incadrez aceasta problema. Inainte de a incepe povestea trebuie sa clarific un lucru pe care l-am aflat din cauza ... (vezi toată discuția)
Smecherie, adevar sau furt ? liviu f liviu f Buna ziua, Studiu de caz : -am o casa la tara unde locuieste o persoana; -pe data de 01 aprilie 2012 a fost inlocuit contorul de curent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in decembrie 2022 s-a schimbat contorul electric fiind ... serban sorin serban sorin Buna ziua.[n decembrie 202, s-a schimbat contorul electric fiind depistat defect de catre operatorul,, citire contor\"\"(indexul , nu se putea citi).Dupa trei ... (vezi toată discuția)