Contor electrica defect
Buna ziua
Am avut probleme cu contorul electrica , intrucat 2 facturi mi-au venit cu pret aproape dublu decat in mod normal .Am solicitat inlocuirea contorului si verificarea metrologica a acestuia ..... Au venit , l-au luat , m-au intrebat daca vreau sa fiu prezenta la verificare, am spus da, bineinteles ....
Dupa aproape 2 luni in care am tot trimis mailuri la electrica sa intreb care e situatia , de ce nu ma cheama nimeni , a venit un nenea la usa cu rezultatul metrologic , spunand ca intr-adevar era defect si imi va fi recalcutat cu o anumita suma pe minus ....
Problema este ca tot nu este in regula , pt ca conform consumului mediu / luna , prin recalculare ar trebui sa mi se restituie inca o data suma pe care spun ei ....
Ce as putea face ? Exista vreo lege prin care consumatorul are dreptul sa fie prezent la masurarea metrologica ( avand in vedere ca am fost intrebata daca vreau , dar nu m-a chemat nimeni ) ?
Ar trebui sa fac inca o solicitare la Electrica sa le spun ca nu sunt multumita de verificarea lor , sau sa fac plangere direct la OPC sa verifice ei ?
Multumesc .