avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua.In decembrie 2022 s-a schimbat contorul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua.In decembrie 2022 s-a schimbat contorul electric fiind ...

Buna ziua.[n decembrie 202, s-a schimbat contorul electric fiind depistat defect de catre operatorul,, citire contor""(indexul , nu se putea citi).Dupa trei luni, am primit o factura de 14,900 lei ( KW inregistrati de contorul in cauza)-- 22.000 KW consumati.Timp de 11 luni,nu s-au primit facturi si nici on-line nu s-au putut achita .Mentionez ca suntem consumatori casnici,. cu un consum mediu de 150 KW/luna.Contorul electric s-a verificat metrologic,rezultatul fiind Admis.In septembrie 2023,am solicitat reverificarea metrologica amanuntita a contorului , la firma producatoare AEM Timisoara. Desi am achitat suma acestei operatii.,contorul nu a fost trimis la reverificare .Firma AEM Timisoara ,este in prag de faliment.Cum trebuie sa procedam in continuare? Va multumim !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:33, 15 Februarie 2024
Din ce scrieti nu este clar ce anume doriti acum, si nici situatia actuala.
Nu puteti solicita distribuitorului sa trimita contoarele unde vreti dvs. Distribuitorul are proprii metrologi, iar contoarele ii apartin.
Daca aveti o divergenta in continuare cu privire la suma de 14900 lei, puteti sa va plangeti la ANRE si apoi in justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Smecherie, adevar sau furt ? liviu f liviu f Buna ziua, Studiu de caz : -am o casa la tara unde locuieste o persoana; -pe data de 01 aprilie 2012 a fost inlocuit contorul de curent ... (vezi toată discuția)
Factura supraevaluata enel cosnel cosnel La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Electrica mi- a schimbat contorul mariana v mariana v Am primit o instiintare prin posta ca mi s- a schimbat contorul la casa pentru ca nu functiona. Asta intamplandu- se fara ca eu sa fiu instiintata in ... (vezi toată discuția)