halucinant. altceva nu pot spune. din pacate, cum baietii au regim de monopol, nici nu putem plimba traista la alt magar.
din pacate trebuie platita suma si recuperata dupa aia in instanta. sau, cum astia n-au minte multa, o sa stati fara curent.
despre anpc nu stiu ce sa zic; luni ma duc sa vad care e treaba. in weekendul asta trebuie sa-mi fac lectiile (studiat legislatia etc)
la mine patania nu e asa serioasa, desi e enervanta..m-am trezit cu notificare de debransare pt ca n-as fi platit 2 facturi: una de 3 lei si una de 2. intarziere la plata...102 zile. evident ca facturile alea nu le-am vazut in viata mea. plus ca, atunci cand platesc, rotunjesc intotdeauna, ca automatul nu-ti ia 30 de bani. maruntisul ala nu se scade din nici o factura, evident.
acu zece minute m-a sunat mama...aceeasi poveste: ea are 2 facturi de 1 leu. astia-s cazuti in cap...dar pentru astia cativa lei trebuie sa te plimbi pe la banca, sa umbli de bezmetic sa cauti un fax...ca la nr. de tel de-l dau ei suna toata tara..sa-i contactezi on-line n-ai cum, si la info clienti e o coada de 100 de persoane, la fel de multumite ca mine..
nu pot sa risc debransarea, ca sunt patita: acu vreo 4 ani m-am trezit cu curentul taiat, fara somatie, fara nimic; somatia a venit dupa 2 zile; cica nu platisem o factura (nici n-o primisem). si erau 43 de grade afara...frigider, AC, copil de cateva luni...distractie maxima. Dupa ce am platit tot ce-au cerut (debransare, rebransare, penalitati etc), a venit si surpriza: va reconectam in 3-4 zile, ca n-avem echipa. recunosc, pe-asta am rezolvat-o romaneste (adica l-am sunat pe sef). in 15 min era rezolvata treaba. deci se poate.
oricum din cate stiu eu, anpc-ul poate sa-i amendeze. poate promova si actiuni in instanta in numele consumatorului. probabil aici au pierdut. dar, in ce va priveste, o actiune in instanta pentru recuperarea banilor ar avea sanse. din pacate, cere timp si nervi.