avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut un accident auto, eu fiind nevinovat.. Fiul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut un accident auto, eu fiind nevinovat.. Fiul meu a necesitat ...

Am avut un accident auto, eu fiind nevinovat.. Fiul meu a necesitat 3 zile internare in Spital si as dori sa stiu daca asigurarea auto despagubeste ceva in cazul acesta.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:24, 11 August 2022
Angajati un avocat si dati in judecata societatea de asigurari , daca acel sofer avea o asigurare RCA valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire persoana afectata in accident 82RYA 82RYA Buna seara, As avea nevoie de o lamurire si un raspuns in acelasi timp. Mama mea, in varsta de 65 ani, se afla intr-o masina care, in urma unui derapaj pe ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Cine plateste spitalizarea? jojo99 jojo99 am avut un accident,soferul a decedat,cine imi plateste spitalizarea? (vezi toată discuția)