avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog să mă lămuriți, am o problema foarte ciudată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog să mă lămuriți, am o problema foarte ciudată

rog să mă lămuriți,am o problema f "ciudata"e vb.de un certificat de moștenitor eliberat in 1991 după decesul mamei,tata a decedat in 1975.toate bunurile,casa,terenuri erau pe numele tatălui.dupa decesul mamei ,un frate a deschis succes.dupa mama și a revendicat la notar casa și terenul aferent casei.(repet mama nu avea nimic pe numele ei,ceilalti frați(4) nu au aflat nefiind citați.(s-au considerați renunțători)prin urmare fratele respectiv a rămas cu certificat de moștenitor pe casa parinteasca.Intreb,e posibil sa moștenești pe cineva care nu are nimic pe numele lui iar după tata nu s-a deschis succesiune,mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Întrebare succesiune: se poate cere anularea unui certif.de moștenitor ... olga2011 olga2011 Întrebare: se poate cere anularea unui certif.de moștenitor eliberat in 1991 după mama mea decedată în 1990 fara că ea sa fi avut ceva pe numele ei.Tata ... (vezi toată discuția)
Sucesiune cu probleme va rog sa mi rsp.in anul 1976 a decedat tatal meu,in anul 1993 ... olga2011 olga2011 va rog sa mi rsp.in anul 1976 a decedat tatal meu,in anul 1993 a decedat mama.o sora a deschis sucesiune dupa mama doar, si a castigat toata casa,ceilalti 2 ... (vezi toată discuția)
Ce drept de mostenire am ?? ContSters101708 ContSters101708 As dori sa stiu ce drept de mostenire am la casa parintilor mei. Cand aveam varsta de 5 ani parinti mei sau despartit, au divortat, tata a ramas in casa, ... (vezi toată discuția)