avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O esalonare simplificata.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O esalonare simplificata.

Buna! O esalonare simplificata. S-au achitat toate cele 11 rate. Pt cea de 12-a rata, ultima conform grafic, nu am stiut ca nu poate fi prelungita ca si termen de plata cu cele 30 de zile. In acest caz se aplica optiunea de mentinere a valabilitatii ei, avand in vedere ca e prima data cand se pierde? Daca se pierde esalonarea simplificata pt neplata la termen a ultimei rate, care sunt sanctiunile? Ulterior se poate depune o noua esalonare simplificata?
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Solicitare raspuns speta esalonare julien_slbz julien_slbz Am incheiat un grafic de esalonare a unei sume restante in urma caruia m-am obligat catre un furnizor de utilitati la plata lunara a unei rate pana la ... (vezi toată discuția)
Doua polite rca ContSters121815 ContSters121815 Un angajat al unei societati comerciale a incheiat un contract de asigurare RCA, pentru un autoturism proprietatea S.C., pe o perioada de 1 an, cu plata in 4 ... (vezi toată discuția)
Casco degeaba pufi22 pufi22 am o mare problema cu o societate de asigurari evenimentele au fost cam acestea: -02.06.09 cer oferta pt casco -04.06 inchei polita casco pt autoturismul ... (vezi toată discuția)