avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am rezidenta in Canada si voi face o vizita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am rezidenta in Canada si voi face o vizita in Romania. ...

Buna ziua. Am rezidenta in Canada si voi face o vizita in Romania. Este posibil sa fac un Certificat de viata la Casa de pensii, la fata locului?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 20:13, 12 August 2022
Aveti aici un link edificator
[ link extern ] -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foştii asiguraţi ai sistemului public de pensii din românia, rezidenţi pe teritoriul canadian, pot depune dosarul pentru acordarea unor drepturi de pensie din românia numai in canada sau si in romania? cristianba cristianba Foştii asiguraţi ai sistemului public de pensii din România, rezidenţi pe teritoriul canadian, pot depune actele dosarului pentru acordare unor drepturi de ... (vezi toată discuția)
Cotizatie pensie din canada Marian123456 Marian123456 As dori sa stiu daca pot cotiza la regimul de pensii din Romania daca locuiesc in Canada si am dubla cetatenie.De asemenea de unde pot obtine informatii ... (vezi toată discuția)
Cetatenia canadiana pentru nou nascut in canada din parinti romani iulimunteanu iulimunteanu buna ziua! va rog sa mi spuneti daca este obligatoriu ca parintii unui copil nascut in canada sa fie rezidenti (sau macar unul dintte ei ) pentru ca acesta sa ... (vezi toată discuția)