Bună ziua, am nevoie de un sfat. Noii vecini ai bunicii mele sunt foarte nesimțiți atât bunica cât și mătușa au încercat sa vorbească cu ei dar nu se poate. Vecinii s-au mutat într-o casa nou construita(zic eu ilegal sau cu aprobări ilegale), acești vecini au constata ca hotarul dintre casa lor este mai mic de 1 m și vor sa îl lărgească intrând peste bunica în curte, au fost și la primărie și li s-a spus ca hotarul este pus cum trebuie dar pe ei nu ii interesează. Când și-au construit gradul stradal au trecut peste hotar cu 10 cm(atât au apucat pana a venit politia și cei de la primărie). Ilegalitatea constatata dar cel de la primărie a zis sa lasăm asa gardul, au construit o anexa lipita de gard(hotar), arunca mucuri de țigară, hârtie, resturi de fructe în curte la bunica, acum și-au pus aspersoare pe lângă gard. Toată noaptea aspersoarele funcționează și se formează o mica baltoaca în curtea bunicii aproape de peretele casei. Ca sa nu mai spun ca ii deranjează ca bunica are păsări sau când face focul în ograda, sa fiarbă o apa sau când coace legume. Eu vreau sa știu dacă singura soluție sa ii calmez este sa ii dau în judecata pentru toate neregulile care le fac. Mulțumesc
vacarunicolaie
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Acelasi lucru il itampin si eu ,la strada au intrat aproape 50 cm ,dar nu le-am dat voie sa continue pe cel dintre propietati.Lucreaza cu tot felul de meseriasi care mai decare priceputi .Am sesizat itm-ul,raspunsul fiind ca este propietate privata si nu pot intra.Sant sustinuti de conducatorii din primarie...primar.arhitect .
Alexandrarares
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
O intelegere pe cale amiabila ar fi de preferat.Daca nu va puteti intelege cu ei,atunci depuneti o plangere la politie.Daca nici asa nu se rezolva problema,in baza plangerii facute la politie ii puteti actiona in instanta