avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cainele vecinului care sta cu usa deschisa ma latra ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cainele vecinului care sta cu usa deschisa ma latra constant

Buna ziua,

Vecinul meu de la parter tine usa deschisa la apartment. Asta nu ar fi o problema daca nu ar fi la 30cm de lift si ar avea un caine care ma latra de fiecare data cand folosesc liftul. Am chemat politia si mi-au spus ca nu au cum sa il forteze sa isi inchida usa.
Eu acum caut, dar poate stiti dumneavoastra deja daca nu exista un temei legal care sa spuna ca daca faptul ca el tine usa deschisa si cainele latrand, se considera ca ceva de pe proprietatea lui provoaca riscuri oamenilor din exteriorul apartamentului.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: exetaria2 , utilizator 17:57, 12 August 2022
e o idee, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cum raspunde o persoana care provoaca cainii? dogarudobra dogarudobra locuiesc singura, si nu demult am avut un eveniment extrem de neplacut detin 2 femelecanine, castrate care nu sunt agresive, nici de rasa agrsiva in 7 ani nu ... (vezi toată discuția)
3 caini intr-o garsoniera deranjeaza locatarii Raheli Raheli buna seara, va rog sa ma ajutati cu o opinie. cum putem sa rezolvam situatia unei garsionere in care chiriasii au 3 dulai zgomotosi, care lasa mult par in ... (vezi toată discuția)