avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De curand am inceput distribuirea tichetelor de masa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De curand am inceput distribuirea tichetelor de masa in firma. ...

De curand am inceput distribuirea tichetelor de masa in firma. Am observat ca firma care tine contabilitatea a scazut valoarea lunara a tichetelor de masa din salariul lunar net, este corect?

Alte discuții în legătură

Oug 58/28.06.2010-tichete de masa irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Are cineva idee cum se procedeaza? Iteleg ca se considera venit de natura salariala?Se tece pe stat suma? Mersi! (vezi toată discuția)
Bonuri de masa. mirceaionita67@yahoo.com mirceaionita67@yahoo.com Buna ziua.Este legal ca valoarea bonurilor de masa acordate sa fie scazuta din salariul net obtinut? (vezi toată discuția)
Reținere din salariu valoare tichete de masă Dan_V Dan_V Buna seara. Doresc sa va intreb daca este normal sa se retina din salariul net contravaloarea tichetelor de masa in conditiile in care tichetele aferente lunii ... (vezi toată discuția)