avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri de masa.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri de masa.

Buna ziua.Este legal ca valoarea bonurilor de masa acordate sa fie scazuta din salariul net obtinut?
Cel mai recent răspuns: aaaalinuta , utilizator 14:23, 18 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bonurile de masa nu se scad efectiv din salariu ci se trec in stat pentru a fi impozitate.
Multumesc pentru raspunsul prompt.
Au fost introduse in statul de plata pentru impozitare si apoi scazute din salariul net.Multumesc inca o data.Cu stima,Mircea.0
buna ziua, am si eu o intrebare, daca nu mi am luat concediu tot pe anul trecut(2017),, iar in 2018 am optat pentru ca firma sa mi dea banii. Intrebarea este daca e corect ca angajatorul sa mi opreasca si tichetele de masa pe anul 2018 in luna in care mi am dat banii?(mentionez ca in 2017 nu se aveam tichete de masa, era doar masa de la o firma de catering ).Multumesc Anticipat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii!!! aaaalinuta aaaalinuta buna ziua, am si eu o intrebare, daca nu mi am luat concediu tot pe anul trecut(2017),, iar in 2018 am optat pentru ca firma sa mi dea banii. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil aniela1282 aniela1282 Buna ziua, doresc cateva informatii cu privire la indemnizatia pentru crestere copil.Mentionez ca intentionez sa stau acasa un an, prin urmare ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)