HOTÃRÂREA ADUNÃRII GENERALE
A ASOCIAŢILOR SOCIETÃŢII
SC [*] SRL
Nr. [*] din [*]
Adunarea Generală Asociaţilor S.C. [*] S.R.L. (denumită în continuare „Societatea” , înregistrată la Registrul Comerţului [*] sub nr. [*], cod unic de înregistrare [*], întrunită la [*] în prezenţa tuturor asociaţilor Societăţii, după cum urmează:
1. [*], deţinând [*] din capitalul social al Societăţii;
2. [*], deţinând [*] din capitalul social al Societăţii.
Se constată că sunt prezenţi toţi asociaţii Societăţii, reprezentând 100% din capitalul social. Se constată de asemenea că cvorumul corespunde cerinţelor legale şi statutare, motiv pentru care Adunarea Generală
DECIDE:
I. Dizolvarea Societăţii sus-menţionate, precum şi lichidarea sa simultană, în temeiul art. 235 din Legea Societăţilor Comerciale nr. 31/1990. Societatea nu are datorii şi nici creanţe, iar asociaţii sunt de acord să împartă activele rămase potrivit contribuţiei la beneficii şi pierderi – 50% pentru fiecare asociat.
II. Împuternicirea următorilor:
a. [*],
b. [*]
să îndeplinească toate activităţile necesare conform legislaţiei române şi actului constitutiv pentru înregistrarea prezentei hotărârii şi a tuturor consecinţelor ce decurg din aceasta, şi să reprezinte Societatea în faţa autorităţilor competente în scopul arătat, incluzând, dar fără a se limita la Oficiul Registrului Comerţului [*]i.
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu unanimitate, semnându-se 4 (patru) exemplare originale ale înscrisului constatator al hotărârii astfel adoptate.
Imi pare rau daca v-am suparat. Am folosit modelul dumneavoastra pentru a ajuta, nicidecum pt a-mi asuma merite nejustificate, mai ales ca am fost si eu interesata de acest subiect si m-am folosit de acest model propus de dumneavoastra pentru a-l adapta pe cel redactat de mine. Oricum, eu va multumesc pentru ajutor.
NB: Sincer va spun ca mi-am facut contul acum cateva zile pt a-mi rezolva problema mea cu dizolvarea si nu prea stiu cum merg treburile pe aici.