avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotararea AGA dizolvare voluntara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotararea AGA dizolvare voluntara

Buna ziua!
As dori sa fiu ajutata cu un model de hotarare AGA de dizolvare voluntara si lichidare S.R.L. cu mai multi asociati.
Cel mai recent răspuns: cover grup , utilizator 13:20, 21 Ianuarie 2010
HOTÃRÂREA ADUNÃRII GENERALE
A ASOCIAŢILOR SOCIETÃŢII

SC [*] SRL

Nr. [*] din [*]

Adunarea Generală Asociaţilor S.C. [*] S.R.L. (denumită în continuare „Societatea” , înregistrată la Registrul Comerţului [*] sub nr. [*], cod unic de înregistrare [*], întrunită la [*] în prezenţa tuturor asociaţilor Societăţii, după cum urmează:
1. [*], deţinând [*] din capitalul social al Societăţii;
2. [*], deţinând [*] din capitalul social al Societăţii.

Se constată că sunt prezenţi toţi asociaţii Societăţii, reprezentând 100% din capitalul social. Se constată de asemenea că cvorumul corespunde cerinţelor legale şi statutare, motiv pentru care Adunarea Generală

DECIDE:

I. Dizolvarea Societăţii sus-menţionate, precum şi lichidarea sa simultană, în temeiul art. 235 din Legea Societăţilor Comerciale nr. 31/1990. Societatea nu are datorii şi nici creanţe, iar asociaţii sunt de acord să împartă activele rămase potrivit contribuţiei la beneficii şi pierderi – 50% pentru fiecare asociat.

II. Împuternicirea următorilor:
a. [*],
b. [*]

să îndeplinească toate activităţile necesare conform legislaţiei române şi actului constitutiv pentru înregistrarea prezentei hotărârii şi a tuturor consecinţelor ce decurg din aceasta, şi să reprezinte Societatea în faţa autorităţilor competente în scopul arătat, incluzând, dar fără a se limita la Oficiul Registrului Comerţului [*]i.

Prezenta hotărâre a fost adoptată cu unanimitate, semnându-se 4 (patru) exemplare originale ale înscrisului constatator al hotărârii astfel adoptate.

Semnături:
[*] [*]
:oops: Cat de original, stimate cover grup!
www.avocatnet.ro/content/for...
Imi pare rau daca v-am suparat. Am folosit modelul dumneavoastra pentru a ajuta, nicidecum pt a-mi asuma merite nejustificate, mai ales ca am fost si eu interesata de acest subiect si m-am folosit de acest model propus de dumneavoastra pentru a-l adapta pe cel redactat de mine. Oricum, eu va multumesc pentru ajutor.
NB: Sincer va spun ca mi-am facut contul acum cateva zile pt a-mi rezolva problema mea cu dizolvarea si nu prea stiu cum merg treburile pe aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga a srl privind dizolvarea si lichidarea concomitenta corijur corijur Buna ziua tuturor ! ...Ma tot dau cu capul de pereti de o buna bucata de timp#-o pt. ca trebuie sa scriu o hotarare a unei AGA (2 asociati) pentru un SRL care ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Dizolvare/lichidare srl ContSters284525 ContSters284525 Care mai sunt etapele de dizolvare/lichidare ptr. un Srl cu 2 asociati.Firma a fost suspendata dar nu s-a facut reactivarea ei si a trecut ceva timp de cand au ... (vezi toată discuția)