avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata. Am o problema cu Apa Nova. Deoarece nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata. Am o problema cu Apa Nova. Deoarece nu am apa, ...

Buna dimineata.
Am o problema cu Apa Nova. Deoarece nu am apa, am facut o cerere printre care am specificat ca, caminul de apa sa fie la limita de proprietate.
Raspunsul a fost sec . datorita hgcmb 66/2006 ,in care specifica ca deoarece latimea intrarii unde locuiesc are 3,5-4,5 nu este posibila respectarea distantelor in plan orizontal,intre retelele edilitate aflate in subteran. In conditiile in care pe aceasta intrare, sunt 2 canale de scurgere, antice, si nu au fost modernizate niciodata, nici prin programul Bucur. Intrarea are o lungime de 70m, iar distanta pana la conducta de apa din bulevard de 50m aproximativ. Cum ei vor ca ,caminul de bransament sa fie la intrarea pe intrare, si costa destul de mult spargerea asfaltului , intreb daca legile s-au mai schimbat din 2006 pana in prezent. legal ce pot sa mai fac. Probabil o petitie la ANSCR?
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:20, 13 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, o petiție la ANSCR ar tranșa problema, adică există sau nu vreun temei legal pentru a nu aduce acel branșament la limita de proprietate, așa cum cere legea.
hcgmb nr. 66/2006 , se refera la numarul locurilor de parcare, si nu gasesc anexe care sa aiba legatura cu apa nova in acest caz. Din acest motiv am un mare semn de intrebare, ce legatura au parcarile cu conducta de apa?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu atât mai bine, faceți reclamația, aveți un motiv în plus, poate fi doar un tertip folosit pentru a va determina să acceptați varianta defavorabila. Ce și-or fi zis, lasă că nu citește acel HCG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune instalatie apa bloc cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com buna ziua, as dori sa stiu daca robinetul de izolare a alimentarii cu apa a apartamentului este sau nu parte comuna. mentionez ca bransarea apartamentului se ... (vezi toată discuția)
Bransament apanova cristianfluturas cristianfluturas bloc cu 2 scari ( 19 ap.pe scara ) si fiecare scara avind asociatie de prop. apanova refuza sa instaleza la scara 2 apometru si inregistreaza consumul pe tot ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)