avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 350/2001 ,urbanism cu completarile si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 350/2001 ,urbanism cu completarile si modificarile din octombrie 2009

In luna aug.2009 am solicitat si mi-a fost eliberat un certif .urbanism (CU) din partea primariei sect.2 pt. o constructie intr-o zona rezidentiala ce figura in evidentele primariei ca zona protejata.
Pt. ca durata de obtinere a tuturor avizelor si acordurilor cerute prin CU de la autoritati s-a prelungit pana spre sfarsitul anului 2009 ,la momentul la care am avut toate avizele si acordurile am mers la primarie pt depunerea documentatiei ,dar acolo mi s-a spus ca urmare a modificarii legii urbanismului (350/2001) ,zonele protejate nu mai sunt in aria de competenta a primariilor de sector si trebuie sa solicit un nou certif de urbanism de la primaria mun.Bucuresti de aceasta data,care imi va elibera si autoriz. de cstr.
Practic avizele si acordurile ,ca si certif de urbanism emis de primaria sect. 2 sunt anulate.
Certif. de urbanism emis de primaria sect. 2 este in termen.
Este corect acest mod de tratare? Modificarile la prezenta Lege se pot aplica si retroactiv?
De ce primaria de sector a continuat sa emita certif de urbanism si de ce nu a procedat la notificarea celor care aveau certificate de urbanism emise in vederea obtinerii autorizatiei de construire la momentul la care urma sa se modifice legea ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Modificarea legii 350/2001 in 2009 -urbanism- radubogdan radubogdan In luna aug 2009 am obtinut un certif. urbanism (CU) din partea primariei sect.2 pt. constructia unei locuinte intr-o zona rezidentiala identificata de catre ... (vezi toată discuția)
Cine cere avizul de primar: beneficiarul sau primaria care emite autorizatia de construire? perlutina perlutina De 3 luni adica cin 11.07.2011, ma chinui sa obtin o autorizatie pentru ca sa repun in functie o teava de apa ( pe care mi-a taiat-o un bun vecin) Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Urbanism martzipan martzipan Buna ziua. Vreau sa-mi consolidez casa in care locuiesc care se afla la mai putin de 100m de un monument istoric. Se cheama ca se afla in zona de protectie a ... (vezi toată discuția)