avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine cere avizul de primar: beneficiarul sau primaria ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine cere avizul de primar: beneficiarul sau primaria care emite autorizatia de construire?

De 3 luni adica cin 11.07.2011, ma chinui sa obtin o autorizatie pentru ca sa repun in functie o teava de apa ( pe care mi-a taiat-o un bun vecin) Am obtinut toate avizele necesare ( ma aflu intr-o zona protejata si autorizatia este emisa de primaria mun.Bucuresti. Am obtinut tot mai putin avizul de primar de la sect.5. Cine trebuie sa ceara acest aviz: eu sau primaria mun.Bucuresti? Cei de la 5 cind i-am intrebat mi-au raspuns o "balarie". Parca sunt cu pluta. Ce sa fac? Cica este in Legea 50/1991 un articol in care este specificat ca primaria mare trebuie sa ceara acest aviz de la primaria de sector. Care o fi acel articol sa le dau cu el in cap?
Cel mai recent răspuns: perlutina , utilizator 08:39, 7 Octombrie 2011
Dupa 3 luni de zile, dupa ce am facut notificare primariei sector 5, mi-am obtinut avizul. De ce trebuie omul de rind sa invata atita legislatie, sa faca atitea lucruri inutile, pentru drepturile lui?
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine stabileste sanctiunea pentru lucrari constructii in zone protejate? perlutina perlutina Locuiesc in sectorul 5, intr-o zona protejata. Inspectorii in constructie de la acest sector ma tot amendeaza, pentru lucrari inchipuite (eu contest amenda, ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de raspuns al unei primarii la o petitie? Mariyiancu Mariyiancu Vreau sa cred ca sunt ghinionist, ca am ajuns iar la mina \"primarului care este\". Vecinul meu mi-a taiat conducta de apa, mi-a pus dopuri pe teava, iar ca sa ... (vezi toată discuția)
Legea 350/2001 ,urbanism cu completarile si modificarile din octombrie 2009 radubogdan radubogdan In luna aug.2009 am solicitat si mi-a fost eliberat un certif .urbanism (CU) din partea primariei sect.2 pt. o constructie intr-o zona rezidentiala ce figura ... (vezi toată discuția)