Vreau sa cred ca sunt ghinionist, ca am ajuns iar la mina "primarului care este". Vecinul meu mi-a taiat conducta de apa, mi-a pus dopuri pe teava, iar ca sa am iar apa trebuie sa fac tot felul de acte, pentru ca sunt in "zona protejata" acte necesare obtinerii autorizatiei de construire.
Am nevoie sa ingrop o teava de apa, in curtea proprie, am luat atitea avize, aproape ca si cum s-ar construi o casa si ma lovesc la avizul de primar. Am primit de la primaria capitalei o hirtie pe care nu am inteles de ce a trebuit sa o plimb eu la primaria 5, care solicita acestora un AVIZ de primar. Arh.primariei capitalei scrie ca asteapta acest aviz in 5 zile de la data cererii (asta la un mare :P) Eu cuminte am depus-o si astept de o luna si 12 zile raspunsul , care nu mai vine. Ce sa fac? Imi expira celelalte avize si mai rau stau fara apa din februarie. Ce sa fac?
Termenul de raspuns este de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei ... insa acest termen se mai poate prelungi cu inac 15 zile in situatia in care aspectele sesizate prin petitie necesita o cercetare mai amanuntita.
Primaria capitalei ii anunta ca in sectorul lor se va face o lucrare( se va ingropa la 1,3 m o teava de apa lunga de 10 m) Doar le aduce la cunostinta. Ei nu trebuie sa isi dea acordul doar sa ia la cunostinta. Din aceasta cauza termenul este de 5 zile, scris negru pe alb, in ultimul paragraf. Redactat de primaria capitalei.