avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... modificarea legii 350/2001 in 2009 -urbanism-
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

modificarea legii 350/2001 in 2009 -urbanism-

In luna aug 2009 am obtinut un certif. urbanism (CU) din partea primariei sect.2 pt. constructia unei locuinte intr-o zona rezidentiala identificata de catre primarie ca zona protejata.
Dupa obtinerea tuturor avizelor si acordurilor de la autoritati in vederea obtinerii aut. de cstr., perioada care s-a prelungit pana spre sfarsitul anului 2009 , am mers la primaria sector 2 in vederea depunerii documentatiei pt. autoriz. de cstr., care insa mi-a adus la cunostinta ca prin modificarea din oct. 2009 a legii urbanismului (350/2001) zonele rezidentiale protejate nu mai sunt in aria de competenta a primariilor de sector,ci a primariei mun. Bucuresti.
Ca urmare ,ar trebui sa reiau procesul prin solicitarea unui nou certif. de urbanism de data aceasta din partea primariei mun. Bucuresti.
Certif. urbanism emis de primaria sect. 2 este in termen.
Daca se stia de modificarea legii urbanismului de ce primaria sector 2 nu a emis notificari catre toti cei ce aveau emise certificate de urbanism, macar pt. a nu mai continua procesul de obtinere a avizelor si acordurilor si a reluarii procesului de la noua autoritate competenta, primaria mun. Bucuresti?
Cum ramane cu taxele incasate deja de primariile de sector pt. certif. de urbanism care acum, dupa modificarea legii, nu mai este recunoscut?
Este corect acest mod de tratare a solicitarilor cetatenilor de catre primarii din pct. de vedere al protectiei consumatorului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:06, 19 Ianuarie 2010
in relatia cu primaria nu sunteti consumator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 350/2001 ,urbanism cu completarile si modificarile din octombrie 2009 radubogdan radubogdan In luna aug.2009 am solicitat si mi-a fost eliberat un certif .urbanism (CU) din partea primariei sect.2 pt. o constructie intr-o zona rezidentiala ce figura ... (vezi toată discuția)
Lege pt eliberarea autorizatie de constructie ektcib ektcib am depus documentatia pt eliberarea unei autorizatii de constructii pt o conducta de gaze naturale. precizez ca au trecut 45 de zile si inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire Andreea_Pamfile Andreea_Pamfile Am cumparat un teren de la primarie si am construit pe el fara nici un act. Care sunt etapele si actele necesare pt a obtine autorizatia de constructie? (vezi toată discuția)